Winteropleidingen 2020 - 2021

Onze winteropleidingen, daar kan je op bouwen!

​Tussen 1 december 2020 en 31 maart 2021 kunnen jij en jouw medewerkers je bouwskills weer verbeteren én verbreden tijdens de winteropleidingen bij SYNTRA business. Samen met Bouwunie Limburg organiseert SYNTRA business professionele, kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bouwsector.

160 uren

De koude wintermaanden vormen de ideale periode voor bouwarbeiders om hun competenties aan te scherpen. Zij kunnen dan via Constructiv een winteropleiding volgen. Deze opleidingen gaan door tijdens de werkuren en de duurtijd ervan is beperkt tot 160 uren per winterperiode. De arbeider dient dan werkloos te zijn gesteld wegens slecht weer.

De werkgever betaalt geen loonkost. Eventuele examen- en certificeringskosten blijven wel ten laste van het bouwbedrijf. Per opleidingsdag (8u) ontvangt de bouwarbeider bovenop zijn werkloosheidsuitkering en aanvullende vergoeding bouw, een opleidingspremie van €40.

KMO-portefeuille

SYNTRA business is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Daardoor kan je beroep doen op subsidies voor een opleiding bij SYNTRA business. De kmo-portefeuille en tussenkomst is bedoeld voor alle kmo’s in Vlaanderen en bedraagt 20% of 30%, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Ons aanbod winteropleidingen 2020

Ontdek hieronder alle winteropleidingen voor de bouwsector en kies de training uit die jou op het lijf geschreven staat!