Winteropleidingen 2020

Onze winteropleidingen, daar kan je op bouwen!

​Tussen 1 december 2020 en 31 maart 2021 kunnen jij en jouw medewerkers je bouwskills weer verbeteren én verbreden tijdens de winteropleidingen bij SYNTRA business. Samen met Bouwunie Limburg organiseert SYNTRA business professionele, kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bouwsector.

160 uren

De koude wintermaanden vormen de ideale periode voor bouwarbeiders om hun com­petenties aan te scherpen. Om aan de opleidingen deel te mogen nemen, dienen de arbeiders echter aan enkele toelatingsvoorwaarden te voldoen, zoals tijdelijk werkloos gesteld te zijn wegens slecht weer. Concreet kunnen bouwarbeiders via het Fonds voor Vakopleiding in de Bouwnijver­heid tot 160 uren opleiding volgen.

Voordelig dankzij tussenkomst

SYNTRA business is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Daarom kan je via de kmo-portefeuille beroep doen op subsidies voor de winteropleidingen. De kmo-portefeuille en tussen­komst is bedoeld voor alle kmo’s in Vlaan­deren en bedraagt 20% of 30%, afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Hiernaast komen de sectorfondsmiddelen en het fvb-ffc constructiv tussen in de opleidingskost en de loonkost van de bouwvakarbeider en die van de zaakvoerder als hij zijn arbeiders vergezelt tijdens de winteropleiding.

Ons aanbod winteropleidingen 2020

Ontdek hieronder alle winteropleidingen voor de bouwsector en kies de training uit die jou op het lijf geschreven staat!