Technologische innovatie in de voedingsindustrie

Samen op weg naar de voedingsfabriek van de toekomst

Lieselotte Geerts was gastspreker op het event 'Kennis, kwaliteit & productie, ERP - de ideale food-mix!?'

Flanders’ FOOD is een uniek, strategie-gedreven platform dat door vooruitstrevend onderzoek en verspreiding van kennis bijdraagt tot een meer competitieve, innovatieve en duurzame agro-foodindustrie. Samen versterken we de innovatieslagkracht van de bedrijven door hun wetenschappelijke en technologische kennis te vergroten. Kortom, Flanders’ FOOD is het aanspreekpunt voor innovatie in de agro-foodindustrie.

Met de steun van Agentschap Ondernemen, ontwikkelen Flanders' FOOD, Agoria en Sirris een traject om de Vlaamse voedingsindustrie te transformeren naar Food Factories of the Future. Er wordt gefocust op 3 technologische transformaties: de omvorming van het productieapparaat naar World Class Production, de ontwikkeling van Digital Factories en het slim en wendbaar maken van het productiesysteem (Smart Production). Wil je hier meer over weten? Kom dan zeker een kijkje nemen.
De presentatie zal gegeven worden door Lieselotte Geerts. Zij is in 2011 afgestudeerd als Bio-Ingenieur en werkt sinds juni 2013 bij Flanders’ FOOD als Project Manager van het F3 project.

Meer info: Lieselotte Geerts
Meer info: Flanders Food