Winteropleidingen 2021 - 2022

Onze winteropleidingen, verlengd tot 31 mei 2022!

​Nog tot 31 mei 2022 kunnen jij en je medewerkers je bouwskills weer verbeteren én verbreden tijdens de winteropleidingen bij SyntraPXL business. Samen met Bouwunie Limburg organiseert SyntraPXL business professionele, kortlopende opleidingen en bijscholingen voor de bouwsector.

160 opleidingsuren zonder loonkost

De koude wintermaanden vormen de ideale periode voor bouwarbeiders om hun competenties aan te scherpen. Zij kunnen via Constructiv een winteropleiding volgen. Deze opleidingen gaan door tijdens de werkuren en de duurtijd ervan is beperkt tot 160 uren per winterperiode. De arbeider dient dan werkloos te zijn gesteld wegens slecht weer.

→ Als werkgever betaal je geen loonkost wanneer je arbeider opleiding volgt

→ Eventuele examen- en certificeringskosten blijven wel ten laste van het bouwbedrijf

→ Per opleidingsdag (8u) ontvangt de bouwarbeider bovenop zijn werkloosheidsuitkering en aanvullende vergoeding bouw, een opleidingspremie van €40

 

Onze winteropleidingen (in samenwerking met Bouwunie)

Tussen december en mei bieden we je een uitgebreid aanbod aan winteropleidingen. Van lasten leer aanslaan tot EHBO en veiligheid op de werf. Jij en je arbeiders kunnen voor dit en zoveel meer bij SyntraPXL business terecht.

Ontdek hier alle winteropleidingen

Gebruik je KMO-portefeuille!

Wil je jouw arbeiders deze winter bijscholen en daarbij je KMO-portefeuille gebruiken? SyntraPXL business is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Gebruik bij het boeken van een winteropleiding je KMO-portefeuille en krijg tot 30% van de opleidingskost terug.

Wist je dat je onderneming mogelijks ook beroep kan doen op sectorfondsen? Ontdek hier meer subsidiemogelijkheden en vraag subsidieadvies van onze specialisten. 

Ontdek 4 subsidiemogelijkheden

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk?

Contacteer ons