Uitdagingen? Mijn grootste drijfveer!

SYNTRA Business stelt met trots zijn nieuwe opleidingsadviseur, Sandra Huysmans, aan u voor. Sandra zal zich ontfermen over bedrijven in de regio Kempen/Antwerpen en hen met raad en daad bijstaan op vlak van maatopleidingen. Maar wie is Sandra eigenlijk? Uitdagingen zijn alvast haar grootste drijfveer. Hieronder lichten we al een eerste tipje van de sluier.

8 jaar geleden, in 2010, werd ik mama van een tweeling. De combinatie van fulltime mama en een voltijdse job was een uitdaging die ik met veel plezier aanging. Toch wou ik de lat voor mezelf nog een beetje hoger leggen. Ik droomde er al langer van om ondernemer te worden. Die droom werd werkelijkheid in april 2014 met de oprichting van Ellenore, een bedrijf in kinderkleding.

Hoe groter de uitdaging, hoe meer energie me dat geeft. Na 16 jaar heb ik daarom de stap gezet van SYNTRA naar SYNTRA Business. Mijn ervaringen en kennis vanuit het opleidingslandschap hebben me de afgelopen jaren voldoende bagage gegeven om bedrijven te helpen en te ondersteunen in hun opleidingsbehoefte.

Bedrijven staan dagelijks voor grote uitdagingen. Om deze uitdagingen aan te kunnen heb je als bedrijf kampioenen nodig, witte raven. Die zijn moeilijk zomaar te vinden op de arbeidsmarkt. Daarom helpt SYNTRA Business je graag met het vinden van witte raven tussen de eigen medewerkers. En dit met behulp van interne opleidingen en on-the-job coaching.

Bedrijven en werknemers klaarmaken voor de toekomst, daar ga ik voor. Dit doe ik door te luisteren en niet te denken in problemen, maar in oplossingen.