Timemanagement met Outlook

Besteed je tijd optimaal aan de hand van enkele doordachte methoden

Insteek

Er zijn 168 uren in een week. Heb je je ooit afgevraagd of er betere, meer doeltreffende manieren zijn om met je tijd en werkorganisatie om te gaan? Ben je op zoek naar praktische en toepasbare strategieën om sneller en makkelijker georganiseerd te geraken? In deze interactieve training worden jij, jouw team en/of medewerkers uitgedaagd om kritisch te reflecteren over hoe jullie de beschikbare werktijd indelen.

Doel van de bedrijfsopleiding

De sessies hebben als doel de meest efficiënte werkethos te vinden die jouw gewoontes en werkomgeving schikt. Je krijgt geen overkoepelende theorieën voorgeschoteld, maar zal in overleg en middels individuele opvolging een persoonlijk traject doorlopen. De training zet tenslotte alles op alles om ervoor te zorgen dat je verworven inzichten, plannen en doelstellingen duurzaam kan doorzetten.

Bovendien koppelen we de strategieën in de opleiding aan efficiënt Outlookbeheer. Het programma laat je namelijk toe op verregaande manier je tijd te beheren door: je agenda te beheren, je contactpersonen bij te houden, to do-lijsten op te maken, vergaderingen te organiseren, taken te delegeren en op te volgen, uw LinkedIn-contacten te integreren en nog veel meer. In deze opleiding maakt u kennis met alle handelingen die het efficiënt organiseren van uw tijd en middelen in de hand werken.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, jouw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar je wensen ontwikkeld worden. Nieuw: het is mogelijk om de opleiding 100% digitaal in een online leerplatform te laten verlopen. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleiding timemanagement binnenkort bij onze coaches van start gaat.