Tekla Structures

Modeleer staal- en betonconstructies met Tekla Structures

Insteek van de bedrijfsopleiding

Tekla Structures is het meest gebruikte pakket voor het modelleren van staal- en betonconstructies in 3D. Tijdens deze opleiding gaan we in op het opzetten van het 3D model. Dit virtueel prototype laat toe om conflicten en problemen op te lossen voor ze zich tijdens de uitvoering kunnen stellen. Overzichtstekeningen, details en hoeveelheden worden automatisch gegenereerd vanuit het model.

Doel van de opleiding

In deze bedrijfsopleiding leer je werken met Tekla Structures. Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming. Na de opleiding kan u bijvoorbeeld de volgende acties uitvoeren:

  • Modelleren en wijzigen van het model
  • Berekenen en ontwerpen
  • Tekeningen aanpassen en genereren
  • ...

Doelgroep

Bouwprofessionelen, ingenieurs, tekenaars, projectleiders,…

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.