Taalworkshop Engels

Participeer actief aan vergaderingen

Insteek

In elk bedrijf wordt er dagelijks vergaderd over heel wat belangrijke zaken zoals leverancierprijzen, aanwervingen, interne beleidswijzigingen... Tijdens deze vergaderingen is het van essentieel belang dat elke deelnemer zijn ideeën op een probleemloze, professionele manier aan de man kan brengen. In deze business training leren werknemers door middel van oefeningen de juiste woordenschat en grammatica om vlot deel te nemen aan vergaderingen in de Engelse taal. 

Doel van de bedrijfsopleiding

In deze taalopleiding moeten deelnemers geen onnodige grammaticale onderbouw of lange woordenlijsten doorploegen, maar krijgen ze een praktijkgerichte opleiding. Met behulp van rollenspellen, interactieve drills en on-the-job training vergaren ze op een mum van tijd de taalvaardigheden om zich in een vergadering staande te houden, actief deel te nemen en een opinie uit te spreken.

De aanpak

We maken in de workshop gebruik van slagzinnen. Dit zorgt voor specifieke taaldoelstellingen die doeltreffender en tijdefficiënter zijn.  Slagzinnen tonen ons hoe en wanneer je een taal of taaleenheden gebruikt. In de taalworkshop koppelen we de klank van een hele zin, en niet individuele woorden, aan een betekenis. Deze slagzinnen oefenen we dan in realistische simulaties (via welk medium dan ook) en rollenspellen in. Dit alles gegeven door een native speaker.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, je medewerkers en onderneming. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.