Rapportering met Excel BI en Pivot

Laat de cijfers spreken en rapporteer met Excel BI

INSTEEK VAN DE BEDRIJFSOPLEIDING

“Een kapitein aan boord stuurt zijn schip op basis van zijn roer.”

De opleiding geeft jou, als financieel professional, de skills die je nodig hebt om op een efficiënte wijze een managementrapport op te stellen dat makkelijk te vernieuwen is. Het programma is trouwens zeer makkelijk te gebruiken voor non-excel gebruikers en is visueel aantrekkelijk. Hierdoor kan je meer tijd investeren in de analyse van je cijfers in plaats van het moduleren van je rapport.

VOORKENNIS

Je gebruikt Excel professioneel en bent vertrouwd met draaitabellen & simpele functies.

Deze opleiding is een niet te missen aanrader voor alle kaderleden en verantwoordelijken die zich met financiële rapportering in de brede zin bezighouden en kerngetallen voor zich willen laten spreken.

UW RESULTATEN

  • Gedurende 3 dagen zal er gewerkt worden met een set demo data.µ

  • Je start met een datadump van een boekhoudpakket met boekingslijnen (niet slechts een high level saldi balans).

  • Je leert een geautomatiseerd en gebruiksvriendelijk financieel managementrapport opbouwen dat bestaat uit verschillende tabbladen, views, grafieken en analyse mogelijkheden waarbij we de actuals kunnen afzetten tegenover een budget en een forecast.

  • Zelf mooie overzichtelijke & geautomatiseerde management dashboards opstellen

  • Kennisgeving van het Microsoft datamodel

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de noden van uw medewerkers en onderneming. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Bekijk dan ons ruim bedrijfsopleidingsaanbod.