Projectmanagement

MS Project: het onmisbare ERP-softwarepakket

Insteek van de bedrijfsopleiding

MS Project is het onmisbare ERP-softwarepakket om projectmanagers te assisteren in het opstellen van hun planning. De kracht van MS Project zit in haar hiërarchische modellen waarmee deadlines, individuele taken, resources en meer opgevolgd kunnen worden. Bovendien kan je makkelijker voortgang visualiseren en resultaten rapporteren.

Dit komt aan bod

In deze opleiding leer je hoe je met één druk op de knop alle informatie over je projecten verkrijgt. De insteek van deze opleiding is geheel interactief en praktijkgericht. Je zal oefenen met relevante voorbeelden en input uit je professionele omgeving. Zo kan je na afloop van de opleiding direct aan de slag om het beheren van je projecten te verbeteren.

Interessant voor

Projectverantwoordelijken en-managers, die het computerprogramma MS Project onder de knie willen krijgen om hun projectbeheer te faciliteren.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Tijdens de opleiding kunnen we ook met projecten van uw bedrijf aan de slag. Zo heeft u meteen een goede basis waarop u na de opleiding kan verder bouwen. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.