Winteropleiding - Change management (i.s.m. Bouwunie Limburg)

Management - Persoonlijke ontwikkeling
Prijs

Inschrijving: €285,12 (excl. btw)

Extra kosten:

  Extra

  Bedrijfsopleidingen

  Bespaar op deze opleiding

  KMO-portefeuille

  Opleidingscheques

  Heeft u een vraag over deze opleiding?

  De wereld verandert razend snel en dus moeten ook bedrijven zich steeds opnieuw aanpassen aan deze veranderende omstandigheden. Dit loopt niet altijd van een leien dakje. Elke verandering brengt immers weerstand en spanning met zich mee. Wilt u te weten komen hoe u deze weerstand en spanning kan ombuigen tot iets positiefs? Dan is deze opleiding beslist iets voor u!

  In deze opleiding maakt u kennis met de belangrijkste principes van effectief change management. U verwerft meer inzicht in de meeste efficiënte veranderstrategieën en leert ze op de juiste manier inzetten. Na afloop van de opleiding kan u verandertrajecten beter herkennen én beheerst u basisvaardigheden om een verandering in goede banen te leiden.

  Praktische informatie

  CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
  Genk T2-campus18-03-202108:304 do+vr vm-nm12
  CampusGenk T2-campus
  Startdatum18-03-2021
  Startuur08:30
  Lesmomenten4 do+vr vm-nm
  Lesuren12

  Doelgroep

  Iedereen die verantwoordelijk is voor en/of betrokken is bij een verandertraject of reorganisatie. Iedereen die zijn/haar kennis en inzicht over Change Management wil vergroten.

  Programma

  De opleiding werkt afwisselend met theorie, het toepassen van praktische vaardigheden en interactie met de cursist vanuit de eigen praktijk.