Videomarketing

Sales, marketing en communicatie - Sales

Video zal de komende jaren steeds nieuwe hoogtepunten bereiken. Er is immers steeds meer behoefte aan 'in-the-moment-content'. Real time beelden zijn onmisbaar geworden in de marketingwereld! Bovendien is het voeren van videomarketing mogelijk met een zeer beperkt budget! Wil je zeker zijn dat jouw bedrijf deze boot niet nogmaals mist? Schrijf je dan nu in!

Hoe langer hoe meer vraagt de consument om flitsende en liefst bewegende beelden. De vraag is alleen: voldoet elke vorm van beeldmateriaal even goed aan de diverse eisen van onze klant? In deze opleiding leer je welke beelden voor welke doelen in te zetten op een strategische manier. In enkele uren tijd heb je een stevige basis te pakken voor het voeren van een efficiënte vorm van videomarketing!

 

Praktische informatie

CampusStartdatumStartuurLesmomentenLesuren
Hasselt19-05-202119:001 wo av3
CampusHasselt
Startdatum19-05-2021
Startuur19:00
Lesmomenten1 wo av
Lesuren3

Doelgroep

Elke ondernemer of werknemer die videomarketing op een succesvolle manier wil inzetten voor het promoten van zijn/haar bedrijf, producten of diensten.

Opgelet: eigen laptop/device mee te nemen!

Programma

Inhoud

- Kennismaking met de verschillende platformen voor videomarketing

- Waarom videomarketing voeren?

- Videomarketing mét beperkt budget!

- Videomarketing en Social Media

- Virale video's

- Videomarketing-valkuilen

Omwille van de kleine opleidingsgroep waarin gewerkt wordt is er ook ruimschoots de tijd voor persoonlijke cases van elke cursist.