Personal Branding met LinkedIn

Sales, marketing en communicatie - Social media

Je persoonlijke digitale reputatie is vandaag belangrijker dan ooit! Vandaag doen we dat via het meest ‘professionele’ sociale netwerk LinkedIn. LinkedIn is echter zoveel meer dan een tool om te connecteren en netwerken. Via LinkedIn gaan professionele recruiters vandaag op zoek naar interessante profielen zoals die van u. En misschien kom je dan de job van je leven tegen? Je connecteert vlot met professionals in een vakgebied en kan trends en ontwikkelingen volgen... Kortom met LinkedIn hou je de vinger aan de pols en plaats je jezelf, als je dat wil, in de spotlight.

Drankpauze inbegrepen

Tijdens deze sessie ontrafelen we samen de geheimen van het platform aan de hand van praktische tips en oefeningen. Je leert er om je LinkedIn-profiel optimaal in te vullen en te benutten als netwerktool en maakt eveneens kennis met de professionele toepassingen voor bedrijven en organisaties. Op het einde van de sessie ken jij de kneepjes van het vak en heb je alles in huis om een Meester van LinkedIn te worden.

Docent:

Erendiz Ates- trainer en mede-zaakvoerder van AZ-Solutions, helpt bedrijven en professionals om via een doordachte LinkedIn-strategie hun zakelijke netwerk én merk te doen groeien. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van LinkedIn & social en hoe je dit als volwaardige tool in jouw branding kan opnemen.

Opgelet: eigen laptop/device nodig, het hebben van een bedrijfspagina om mee te werken kan een pluspunt zijn.

Doelgroep

Elke zaakvoerder, ondernemer of medewerker die zijn bedrijf op een professionele manier zichtbaar wil maken op LinkedIn, zonder het risico te lopen op een negatief effect.

Programma

Volgende topics komen aan bod:

- Eigenschappen en voordelen van LinkedIn

- Het LinkedIn profiel als een expert gebruiken

          • LinkedIn profiel aanmaken en optimaliseren

          • Netwerk opzetten

          • Publiceren en interageren

          • Mogelijkheden van LinkedIn Premium

- LinkedIn Groepen & Slideshare

- Professioneel aan de slag met een LinkedIn Company Page

          • Mogelijkheden en voordelen

          • Content Marketing op LinkedIn

--> Waarover ga je communiceren?
--> Hoe communiceer je voor maximale impact?

- Mogelijkheden van LinkedIn Advertising

- ...