Italiaans 2

Talen en redactie

Italiaans niveau 2 borduurt verder op Italiaans voor beginners. Zo kan je je nog verder bekwamen in de heerlijke Italiaanse taal!

Heb je al voorkennis van de Italiaanse taal, maar niet de opleiding 'Italiaans voor beginners' gevolgd bij SYNTRA? Om in te kunnen stappen in Italiaans 2 dien je een eerste basiskennis grammatica te hebben en een 400-tal Italiaanse woorden te kennen. Bij twijfel neem je best even contact op met de campus.

Twijfel je erover in welk niveau jij het best instapt? Dan kan er tijdens de eerste les een test afgenomen worden door onze docente. We raden je dan wel aan om in te schrijven voor ‘Italiaans niveau 2’. Wil je graag deelnemen aan de schriftelijke test, dan dien je na inschrijving en vóór 25 september een mailtje te sturen naar infohasselt@syntra-limburg.be

Het aanbod Italiaans bij SYNTRA Limburg:

Opgelet! Wens je in te stappen vanaf dit niveau en heb je geen voorafgaand niveau gevolgd bij SYNTRA Limburg, dien je zelf het handboek Espresso 1, ISBN 9788861820548, aan te kopen vóór de start van de opleiding.
Voor meer info, mag je steeds contact opnemen via infohasselt@syntra-limburg.be.

Doelgroep

Iedereen die zich (professioneel) wilt versterken met kennis van de Italiaanse taal.

Programma

Verdieping van deel 1:

Beschrijven van plaatsen/situaties/personen; dialogeren over het weer, aan- en verkopen, producten, eet- en leefgewoonten, werkuren, werksituaties, familie en algemene zaken.

Indien je nog geen Italiaans voor beginners volgde bij SYNTRA, dan dien je nog een handboek aan te schaffen (Handboek espresso 1 - ISBN 9788861820548), neem hiervoor contact op met het plaatselijke secretariaat.