Hou het groeipad van jouw organisatie onder controle met KPI's

Management - Algemeen management

Wil je groeien als bedrijf, dan moet je goed hoe en waar je willen groeien. KPI's helpen je om het groeipad van uw bedrijf of afdeling goed in kaart te houden.

 

Catering is inbegrepen

Het opstellen en opvolgen van duidelijke prestatie-indicatoren of KPI's (Key Performance Indicators) is als manager of leidinggevende is niet eenvoudig, zelfs niet als je al concrete doelstellingen hebt uitgewerkt. De formulering, het aantal en de tijdshorizon zijn niet altijd even duidelijk. Ook na de definitie van de KPI's is ook het monitoren en beoordelen van KPI's niet altijd evident. In deze korte opleiding toont businesscoach An Vermeulen hoe je te werk gaat om voor jouw organisatie of project KPI’s te bepalen en op te volgen. Ann begeleidt al jaren bedrijven bij groei en verandering. Met anekdotes uit haar eigen carrière maakt ze de zaken concreet. Ze laat je via verschillende pistes ontdekken welke indicatoren voor jou interessant kunnen zijn. Het is een dynamisch gebeuren met veel wisselwerking, dat je doet nadenken over de juiste dingen.

 

Doelgroep

Deze opleiding is zeer interessant voor leidinggevenden, management assistenten en eigenlijk alle KMO-medewerkers die deze skill professioneel wensen bij te schaven.

 

Programma

In deze opleiding bespreken we alle facetten van KPI's Wat is het doel van KPI's? Welke types van KPI's zijn er? Hoe monitor en beoordeel je ze? Welke modellen zijn er? Strategische modellen Tactische modellen Operationele modellen