De rol van Digitale transformatie in HR

Management - HRM en sociaal recht

Technologie voor werknemers, ook wel HR Technologie genoemd, zit de laatste jaren erg in de lift. In deze avondsessie legt Hans Mangelschots van HRTechValley uit hoe technologie de HR-sector aan het veranderen is.

 

Drank is inbegrepen

Een belangrijk uitgangspunt van deze opleiding is de aandacht die uitgaat naar de digitale evolutie. Zo staan we voor een nieuw digitaal HR-tijdperk. Binnen verschillende modules kijken we dan ook kritisch naar de technologische evoluties en de invloed hiervan op het toekomst HR-beleid.

Docent

Hans Mangelschots
Managing Director van HRTECH Valley vzw *
HR Technology Expert, Mentor & Advisor
Connecting the dots in HR since 2013

*HR Tech Valley is een community van HR Tech Stakeholders, opgericht in 2017 vanuit de gedeelde overtuiging dat HR Technologie organisaties in staat stelt zich meer op (hun) mensen te focussen.  

Doelgroep

  • zaakvoerders
  • medewerkers met HR in hun takenpakket.

Programma

Deel1:

In het eerste deel van de sessie bekijken we de evolutie van HR Technologie vanuit het verleden, naar het heden en de toekomst.

  • Hoe ziet die evolutie eruit vanuit (Benelux) marktperspectief?
  • Waarom is deze nichemarkt zo populair geworden?
  • Wat zijn innovatieve oplossingen die op ons afkomen?

 

Hierbij wordt regelmatig getoetst bij de deelnemers hoe zij dit beleefden vanuit hun perspectief en hoe zij daar vandaar tegenover staan.

 

Deel2:

Nadat deel 1 uitgewezen heeft dat het best een complex kluwen aan oplossingen wordt, zoomen we in deel 2 dieper in op het navigeren en zoeken van bepaalde oplossingen.

  • Hoe begin je zelf te zoeken naar een oplossing?  
  • Praktijkoefening self-search: Bepaal vooraf een uitdaging binnen je professionele context die je digitaal wil oplossen of aanpakken en pas het stappenplan toe (20mins)
  • De sessie wordt afgesloten met een groepsevaluatie; delen onze beleving en bespreken de noden die worden ervaren.