Agile Proeverij

Management - Algemeen management

De wereld verandert steeds sneller. Agile technieken bieden jou handvaten om ook sneller op te schalen en de focus te houden op kwaliteit.

 

Catering is inbegrepen

Agile staat letterlijk voor wendbaar, lenig en flexibel. Agile is een manier van denken, werken en organiseren. Het stelt organisaties in staat om snel en effectief in te spelen op veranderingen in de buitenwereld. Daarbij staat tevredenheid van klanten voorop, met oog voor het welzijn van de medewerkers en de gezonde bedrijfsresultaten van de organisatie zelf.

Wil je kort kennismaken met deze werk- en denkwijze en wil je ervaren wat Agile voor jouw organisatie kan betekenen, dan is deze korte opleiding ideaal.

We verkennen in deze opleiding de grote principes van verschillende agile technieken. 

Ruben Persoone is jouw expert in management opleidingen.

Hij houdt van de pragmatische aanpak en het bieden van oplossingen aan bedrijven. Intussen geeft hij al 15 jaar bedrijfsopleidingen als zelfstandig innovatie -en bedrijfscoach.

In die tijd begeleidde hij bedrijven in veranderingstrajecten, lean -en projectmanagement en helpt daarbij veel bedrijven groeien en de medewerkers exelleren . Die ervaring deelt hij nu met cursisten. Zijn aanpak tijdens opleidingen is er een met een vleugje humor, een kritische blik, gevoel voor sfeer en een groot enthousiasme. 

  Doelgroep

  Iedereen die wilt ontdekken of de agile methoden iets voor jou of jouw organisatie zijn. 

  Programma

  • Hoe verschilt het van klassiek projectmatig werken?
  • Is het alleen maar van toepassing binnen projecten?
  • Wat betekent het om in “sprintjes” te werken?
  • Wat betekent het voor onze manier van samenwerken?
  • Hoe kunnen lean technieken jou helpen om de juiste focus te houden?