Opleiding bedrijfshulpverlener

Voldoe aan de wettelijke bepalingen

Insteek

Sinds 2010 is elk bedrijf of organisatie bij wet verplicht om ten minste 1 persoon in dienst te hebben die gecertificeerd is als EHBO bedrijfshulpverlener. Deze opleiding is praktijkgericht en voldoet aan de wettelijke voorwaarden. Wie deze erkende EHBO basisopleiding afrondt, krijgt een attest van EHBO hulpverlener.

Doel van de bedrijfsopleiding

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming. Na de opleiding kan u bijvoorbeeld de volgende acties uitvoeren:

  • Een levensbedreigende medische situatie herkennen
  • Evidence-based eerste hulp verlenen tot gespecialiseerde diensten ter plaatse zijn
  • Brandwonden en andere huidwonden behandelen
  • Eerste hulp verlenen bij onder meer bloedingen, schoktoestand en vergiftiging
  • Evacuatie- en verbandtechnieken
  • ...

Doelgroep

Deze opleiding richt zich tot medewerkers die voor hun bedrijf aan de nodige wettelijke bepalingen wensen te voldoen om eerste hulp te bieden in geval van een ongeval.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.