Nieuw bij SYNTRA business

SYNTRA business verscherpt de competenties, groei en knowhow van bedrijven en hun medewerkers. Naast bedrijfsopleidingen en – trainingen lanceert SYNTRA business ook regelmatig innovatieve projecten voor het bedrijfsleven. Ontdek hieronder onze laatste projecten.

IEDEREEN LEERT

Met 'Iedereen leert!' bundelen SYNTRA business en de deelnemende bedrijven hun krachten om samen een antwoord te bieden op de groeiende nood aan opleidingen bij hun medewerkers. Het ‘Iedereen Leert!’ netwerk bestaat uit regionale clusters van bedrijven die samen opleidingen aanbieden aan hun medewerkers. Samen investeren we in de kennis en vaardigheden van de medewerkers en zetten we in op een ruim aanbod aan opleidingen.

 

VIND DE IDEALE WERKNEMER MET FASTTRACK

Opleiden is het nieuwe aanwerven. Vanaf maart 2021 start SYNTRA business samen met SYNTRA Limburg het FASTTRACK-traject: een gepersonaliseerd opleidings- en werktraject voor bedrijven. Samen bouwen we aan opgeleid en inzetbaar technisch talent voor jouw onderneming.

 

KIES VOOR DIGITALE COMPETENTIEVERSTERKING

De opleidingsnood en -organisatie bij ondernemingen en hun medewerkers is het afgelopen jaar sterk veranderd. Daarom zet SYNTRA business nu ook met een e-learningomgeving in op digitale competentieversterking bij bedrijven en hun werknemers.

 

TALENTSPOTTER

Wil jij ook op zoek gaan naar de talenten van je medewerkers? Wil je jouw werknemers terug energie geven? Door de talenten in kaart te brengen krijgen we een zicht op waar mensen nu echt energie uit halen. SYNTRA business staat voor jou klaar met detalentspotterals oplossing. De medewerker krijgt na de analyse een blauwdruk van zijn of haar talenten en een beter zicht op de energiegevers en energievreters. Het bedrijf krijgt een aparte analyse over hoe deze talenten kunnen ingezet worden om meer energie te creëren voor de medewerker en het bedrijf. Win-win dus!