Met je ESF-financiering op weg naar groei!

Wil je als organisatie groeien of innoveren? Dan is investeren in je medewerkers een absolute must. Door hun competenties en skills te verbeteren, zijn de eerste stappen alvast gezet. Europa denkt er net zo over en wil je daarom ondersteunen.

SYNTRA Business staat al jaren bekend als partner voor opleidingen op maat, maar wist u dat wij ook experten in huis hebben om je subsidieadvies te verlenen? Zo loopt er tot en met 31 augustus 2018 de oproep 435 'Opleidingen in bedrijven' waarvoor bedrijven tot 100.000 euro aan subsidies kunnen bekomen.

De doelgroep? KMO's en ondernemingen (zowel profit als non-profit) met een vestiging in het Vlaams Gewest. De focus ligt voornamelijk op opleidingen gericht op digitale competenties, geletterdheid, sociale vaardigheden en opleidingen noodzakelijk voor innovatie voor bedrijven met een vestiging in het Vlaams Gewest.

Meer weten?

Benieuwd naar jouw voordelen en welke kosten exact in aanmerking komen? Onze experten Europese projectsubsidies hebben voor jou de SYNTRA Business-wegwijzer opgesteld die kan fungeren als checklist tot het bekomen van subsidies in het kader van de ESF-oproep. Bovendien kan je met alle vragen terecht bij je opleidingsadviseur.

Meer weten tijdens onze ontbijtsessies? Wij helpen je graag verder!

Schrijf je in!