Kies voor digitale competentieversterking

Met het e-learningplatform van SYNTRA business

De opleidingsnood en -organisatie bij ondernemingen en hun medewerkers is het afgelopen jaar sterk veranderd. Daarom zet SYNTRA business nu ook met een e-learningomgeving in op digitale competentieversterking bij bedrijven en hun werknemers.

Het SYNTRA business e-learningplatform is een antwoord op de nood aan opleiding en competentieversterking bij medewerkers die steeds vaker verspreid zijn over verschillende locaties met betrekking tot thuiswerk.

Dankzij de e-learningomgeving kunnen bedrijven via SYNTRA business hun medewerkers op een digitale manier opleidingen aanbieden om hun productiviteit, knowhow en vaardigheden te verhogen.

E-leren betekent niet dat de inhoud van onze opleidingen verandert. In tegendeel zelfs. SYNTRA business blijft dezelfde kwalitatieve, interactieve en dynamische lesinhoud aan professionals bezorgen, maar nu in een digitaal jasje.

Zo werkt het

1. Je kiest een opleiding. Dat kan een kant-en-klare opleiding zijn uit ons open aanbod. Of je kan samen met een opleidingscoach zelf een opleiding laten samenstellen aan de hand van de gewenste specifieke opleidingsinhoud.

2. Je neemt contact met onze opleidingscoaches via de knop op de einde van de pagina. Ook wanneer je gewoon wat meer uitleg wilt over het e-learnplatform kan je bij onze coaches terecht.

3. Onze opleidingscoaches nemen contact met je op, beantwoorden al jouw vragen en regelen alle praktische details met betrekking tot de jouw bestelde opleiding. Wist je trouwens dat we je ook helpen met subsidieadvies, zodat je niet de volledige opleidingskost moet betalen?

4. Jouw medewerkers ontmoeten onze business trainer digitaal op het SYNTRA business e-learningplatform en verwerven de competenties waarnaar het bedrijf op zoek is.

Wil jij de compententies van jouw medewerkers op een digitale manier versterken? Neem dan hier contact met ons op. 

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk?

Contacteer ons