Je bent HR-manager of opleidingsverantwoordelijke?

Ondersteun jouw medewerkers om beter te presteren. Verscherp hun competenties, geef richting aan hun groei en versterk in één klap ook je bedrijf.

Bedrijfsopleidingen op maat

Bij SYNTRA Business organiseren wij opleidingen op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers. Wij brengen samen met jou de gewenste gedragsveranderingen in kaart en zorgen voor een duidelijke bepaling van jouw opleidingsnood.

Daarna matchen we jouw bedrijf met één van onze praktijkgerichte trainers. De SYNTRA Business trainers, één voor één experts in hun vakgebied, staan zelf met beide voeten in de praktijk staan. Zij brengen jouw medewerkers up-to-date praktijkervaring bij. De opgedane kennis kan dus meteen geïmplementeerd worden in de onderneming.

Na een observatiemoment, bij jou op de werkvloer, stippelen we een traject uit op maat van jouw bedrijf, op maat van jouw medewerkers.

Wil je graag meer weten over onze aanpak? Bekijk hier hoe je met ons – in slechts 3 stappen – naar succes gaat.

Top of mind bedrijfsopleidingen

Geen idee van welk hout pijlen maken? Laat je dan inspireren door onze top of mind opleidingen. Voor elk van onderstaande domeinen zetten wij graag een aantal interessante opleidingen in de kijker:

IT & MEDIA
MARKETING & SALES
TECHNISCHE OPLEIDINGEN
MANAGEMENT & ONTWIKKELING
TALEN & ADMINISTRATIE
SAFETY & QUALITY

Uiteraard worden ook al deze opleidingen verder uitgewerkt op maat van jouw bedrijf en jouw medewerkers.

Financiële ondersteuning

Wist je dat SYNTRA Business door de Vlaamse overheid erkend wordt als opleidingsverstrekker? En dat je daarom beroep kunt doen op subsidies voor een maatopleiding bij SYNTRA Business? De tussenkomst via kmo-portefeuille, bedoeld voor alle kmo’s in Vlaanderen, kan afhankelijk van de grootte van het bedrijf tot 40% bedragen. Naast deze subsidies zijn er nog mogelijkheden via sectorfondsmiddelen (cumuleerbaar met de kmo-portefeuille) en Vlaams opleidingsverlof.