A great place to work: de fundamentele bouwstenen

A great place to work: de fundamentele bouwstenen

Reeds 72 inschrijvingen!

Schoenenreus Torfs toont zich niet alleen een succesvolle onderneming die erin slaagde haar omzet te verdubbelen in vijf jaar tijd. In de familieketen heerst een unieke bedrijfscultuur en een visie op werkwelzijn om een puntje aan te zuigen. Haar visie leverde Schoenen Torfs al zeven keer de prijs op van Beste Werkgever. De keten is in 2016 opnieuw verkozen tot Beste Winkelketen van België.

Het zal ook niet verbazen als we CEO Wouter Torfs horen vertellen over het belang van een ‘great place to work’; een werkplek waar je goesting krijgt om te werken. Want: “Van iets wat bijdraagt tot het welzijn van medewerkers komt altijd iets terug naar het bedrijf en de klanten.”.

In deze crash course ontdek je alles over Torfs' nieuwe visie van werken. Je reflecteert over de grondbeginselen van een gezonde en activerende werkplek. Waarom zijn authenticiteit, kwetsbaarheid en fun zo belangrijk voor een werkomgeving? Hoe kunnen we deze zaken stimuleren? Wouter Torfs biedt je bovendien inzetbare strategieën aan, doorspekt met best practices, om van de werkplek een werkstek te maken.

  • Locatie: Corda campus Hasselt
  • Data: 24/01
  • Prijs: 55 euro
  • Startuur: 18u00 – 20u met aansluitende netwerkopportuniteit
  • Minimum aantal dln: 25

In deze boeiende avond is een luxe-assortiment met broodjes inbegrepen!

VOLZET! INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK