Google Ads

Krijg het maken van display- en zoekcampagnes onder de knie

Insteek

In deze opleiding ontdek je hoe je op korte tijd Google Ads inschakelt in je marketingstrategie en je leads en bezoekers naar je website krijgt. Onder begeleiding van een expert krijg je inzicht in de zoektermstrategieën die werken. Je ontdekt welke zoektermen resultaat boeken en je click through rate verhogen.

Meten is weten

Door je ROI in de gaten te houden hou je daarom vinger aan de pols van je voortgang. Daarbij achterhaal je tevens de ideale investeringsmatrix om met minimaal budget aantrekkelijke posities in het zoekveld te realiseren en je concurrentie te verdringen.

Uw resultaat

We focussen ook op leren adverteren op het zoek- en displaynetwerk. Wat zijn de best practices? Wat werkt en wat flopt? Hoe realiseer je clicks en zorg je ervoor dat je investering opbrengt? Is remarketing wat de klok slaat?

Heb je dit allemaal onder de knie? Dan mag je er zeker van zijn dat je de juiste prospecten of klanten naar je site krijgt en dat je ROI (Return On Investment) zo optimaal mogelijk is! Of het nu een directe aankoop, aanvraag voor informatie of ingevuld inschrijvingsformulier is: met een correcte Ads-strategie zorg jij ervoor dat de conversies massaal zullen binnenstromen!