Geheugentraining

Stimuleer en verbeter je geheugen en concentratie

Insteek

Moeite om complexe info te verwerken en vast te houden? Het geheugen probeert voortdurend greep te krijgen op ons eigen leven en op de informatie die ons dagelijks overspoelt. Hoe kan je een overload aan info, toch zo opslaan dat je geheugen dit nog allemaal kan beheersen en indien nodig terug kan ophalen?

Doel van de opleiding

In deze opleiding krijgen medewerkers methoden aangereikt om bewuster om te gaan met de informatie die op hun afkomt. Je wordt onderlegd in de wetenschap die ten grondslag ligt aan de denk- en categoriseringsstrategieën van ons geheugen en leert hoe je de theorie in praktijk omzet.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Nieuw: het is mogelijk om de opleiding 100% digitaal in een online leerplatform te laten verlopen. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.