The Flex Academy

Keer terug naar de Masterclass HRM

Marleen Deleu

Marleen Deleu heeft meer dan 25 jaar ervaring met het optimaliseren van ingehuurd personeel bij middelgrote en grote organisaties in België en in Nederland. Einde 2014 heeft ze The Flex Academy opgericht. Bedrijven zijn vaak sterk verzuilde en ‘niet-wendbare’ supertankers geworden, die niet afgestemd zijn op een economie waarin ‘any time, any place, any context’ de norm is geworden.

The Flex Academy biedt objectief advies aan bedrijven in verband met hun vraagstukken rond het organiseren van hun flexibele arbeid en het optimaliseren van hun inkoopbeleid voor HR-diensten. Intern en extern talent worden zo met elkaar verbonden waardoor het bedrijf aan efficiëntie wint, kosten en risico’s onder controle heeft en flexibel werken een instrument is om ook in de toekomst de beste talenten aan te trekken én te binden aan de organisatie.

Recent heeft ze, als enige Belg, ook de prestigieuze CCWP opleiding in Londen gevolgd waar de meest recente internationale inzichten en technieken in verband met het optimaliseren van ingehuurd talent aan bod zijn gekomen.

Marleen Deleu heeft jarenlange ervaring als trainer, wordt ook frequent gevraagd als gastspreker op seminaries over flexibele arbeid, en is co-auteur van het eerste marktonderzoek naar VMS aanbieders in Nederland en België.

LinkedIn

De experten waar The Flex Academy mee samenwerkt voor deze reeks Masterclasses

Ellen Pensaert

Ellen Pensaert (B) is juriste en adviseert al bijna 20 jaar organisaties zowel op juridisch - als op HR vlak. Haar ruime ervaring in de wereld van HR-dienstverlening en flexibele werkoplossingen garandeert dat niet enkel theorie maar ook praktijk aan bod komt.

LinkedIn

Peter Verboom

Peter Verboom (Nl) is een recruitment specialist, headhunter en trainer met ruim 20 jaar ervaring in het werven van toptalent en opzetten van (in house) recruitment voor toonaangevende organisaties en was internationaal actief in o.a. Nederland, U.K., Zweden en Duitsland.

LinkedIn