Copywriting

via teksten een doelpubliek aanspreken, overtuigen en bewegen

Insteek

Het belang van een goede tekst valt niet te onderschatten. Om je doelpubliek aan te spreken en te overtuigen moet je niet alleen weten wat je lezers aantrekt, maar moet je ook de know-how hebben om met die kennis aan de slag te gaan.

Doel van de bedrijfsopleiding

Wervend en activerend schrijven is gelukkig een vak dat je kan leren. In de opleiding Written Excellence leer je het in drie stappen. Vooreerst lijn je af welke informatie je wilt overdragen. Dan onderzoek je de ontvanger, haar interesses, beweegredenen, achtergrond en verwachtingskader en selecteer je je informatie. Ten slotte vorm je de inhoud, je toon en stijl naar je doelgroep.

Al deze nieuwe inzichten verwerf je middels een analyse van je huidig schrijfgedrag. Doorheen de sessies doe je bovendien praktische schrijfstrategieën op, verwerf je reviseringsmethoden en leer je tekst evalueren naar kernwaarden. Deze opleiding is een praktijkgerichte aanrader, voor al wie de geheimen van succesvol schrijven wil doorgronden.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Nieuw: het is mogelijk om de opleiding 100% digitaal in een online leerplatform te laten verlopen. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen marketing en communicatie binnenkort bij onze coaches van start gaan.