Content marketing

Bouw contentgewijs aan je fanbase en cliënteel

Insteek

Een relatie opbouwen met je klant is niet gratis. Je moet er iets voor in ruil geven. Met de juiste content op het juiste moment bouw je aan een connectie die je product of dienst overstijgt. De kwestie is alleen: hoe pak je zoiets aan?

Doel van de bedrijfsopleiding

Met deze SYNTRA business training achter de kiezen weet je voortaan hoe laat het is. Je maakt komaf met droge verkooppraatjes en brengt inhoud die beweegt. Samen met je trainer leer je jouw doelpubliek kennen: wie zijn ze, wat willen ze en wat je hen kan bieden. Je legt persona’s bloot en verwerft inzicht in wat jouw klanten motiveert. Zo kan je in de training aan de slag met een content strategie waar je het zelf al warm van krijgt.

Dit komt aan bod

Met een arsenaal best practices onder de gordel word je verder klaargestoomd om de strategie die je in de training ontwikkelt eigenhandig uit te rollen. Zij het per nieuwsbrief, post, blog, of whitepaper, na onze training weet je goed hoe de vork aan de steel zit om van jouw publiek echte fans te maken. Een greep uit het lesprogramma:

  • Jouw community in kaart: weten wie je moet aanspreken
  • Pro- en reactieve communicatie vormen de sleutel tot succes. We leren je alle trucs om zo efficiënt mogelijk je klanten en je netwerk in kaart te brengen en om met hen in dialoog te gaan.
  • Je groep organisch laten groeien. Als je met hagel schiet, raak je wel iets. Hoe zorg je voor gerichte content? Waar richt je je pijlen en op welke platformen breng je je boodschap?
  • Jouw content de wereld in sturen. Van welke verdeelmogelijkheden maak je gebruik? Met verstandige keuzes behaal je, ongeacht je budget, maximaal rendement.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen?Ontdek hier welke opleidingen marketing, communicatie & sales binnenkort bij onze coaches van start gaan.