Blog

VEILIGHEID OP DE WERKVLOER

Veiligheid op de werkvloer staat - gelukkig - steeds meer centraal. SYNTRA Business-trainer Willy Heselmans staat stil bij de meest voorkomende oorzaken van onveilig gedrag en stipt de belangrijkste to do’s voor bedrijven aan, zoals het opstellen van degelijke werkinstructies, veiligheidskaarten en het organiseren van efficiënte toolboxen.
Lees meer

Heftrucks en hoogwerkers: safety first

Nee, Matteo ‘Smos’ Simoni heeft hier niets mee te maken, want bij SYNTRA Business nemen we veilig werken écht serieus. Veiligheid en kwaliteit zijn namelijk twee factoren die jammer genoeg nog te vaak over het hoofd worden gezien in bedrijven. Daarom zetten we hier met onze bedrijfsopleidingen extra op in – denk bijvoorbeeld aan sessies voor arbeiders die in hoogwerkers werken of heftruckchauffeurs. Een kleine inschattingsfout kan immers grote gevolgen hebben ...
Lees meer
Fortio_17_focus_prosafetytrainings_08_SV5_6781

De veiligheidskameleon

Veiligheid en kwaliteit: het zijn twee factoren die nog te vaak over het hoofd worden gezien in bedrijven. Nochtans kan een kleine inschattingsfout grote gevolgen hebben. Een gerichte opleiding op maat van jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw machines, maakt zonder twijfel het verschil.
Lees meer
Plukon

Virtuozen in voedselveiligheid

Bij Plukon richtte SYNTRA Business een maatopleiding HACCP en voedselveiligheid in. Het verhaal lees je hier!
Lees meer
Leo Janssen, Wegenbouw Martin

Veiligheid troef

Leo Janssen, zaakvoerder van Wegenbouw Martin vertelt over het belang van veiligheid op de werkvloer.
Lees meer
Withofs

Waardevolle wisselwerking

Als medewerker is het ook fijn en motiverend om te kunnen goeien in uw job. SYNTRA Business luistert naar onze noden en werkt opleidingen op maat uit.
Lees meer
Stefaan Onraedts

De preventieprofeet

Veiligheidsexpert Stefaan Onraedt ontwikkelde verschillende opleidingen en doceert onder meer de opmaak van risicoanalyse, OOG.
Lees meer
SyntraFortio_2_Bouwunie_kleur_03_49936

Het kost bijna niets maar 't brengt veel op

Dankzij de winteropleidingen kunnen bouwvakkers zich specialiseren op vlak van veiligheid en kennismaken met nieuwe technieken en materialen.
Lees meer