Blog

KLANTBELEVING ALS TOPPRIORITEIT

2019 is een belangrijk kantelmomentvoor de 128 Belgische filialen vanBlokker. De keten wordt Belgischer,zowel op het vlak van assortimentals qua marketing. “Het moet weerspannend worden in onze winkels, we willen klanten opnieuw verrassen”,vertelt Katrijn De Vos. Als hr-manager stoomt zij de medewerkers klaar voordie vernieuwende bedrijfsaanpak en speurt ze de markt af naar geknipteopleidingsmogelijkheden.

Autosalon: promo’s alleen werken niet meer

De periode rond het Autosalon van Brussel blijft het voordeligste moment om een nieuwe auto aan te schaffen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel Belgen speciaal wachten op deze jaarlijkse automarkt. Toch zijn consumenten kritischer geworden en zijn verkooptechnieken meer dan ooit een must bij verkopers. Zomaar promo’s alleen werken niet meer.

Authentieke ambassadeurs

In veel bedrijven zijn sociale media niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Maar hoe pik je authentieke en inspirerende verhalen op? In het geval van Actief Interim is dat via de medewerkers die elke dag in contact staan met klanten en kandidaten. Daarom besloot de hr-partner om geïnteresseerde medewerkers na een maatopleiding smartphonefotografie en video actief te betrekken in de online communicatie. Met succes!
Fortio_17_ambitie_actiefinterim_11_SV5_0121

De perfecte mailing uitsturen

De zoektocht naar de perfecte mailing is voor velen een heilige graal. Toch willen we je met volgende opleidingen helpen.
Mailbox

Mens boven machine

KBC en SYNTRA Business sloegen de handen in mekaar en werkten de opleiding 'Delight the customer uit'.
Vincent de Vries, KBC

Communicatietalent

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door de talenten en vaardigheden van medewerkers. Stijn Skondras, zaakvoerder van Skondras, vertelt ons meer.
Skondras

Sociale mediastrateeg

Social media naar uw hand zetten: het vraagt niet alleen een weldoordachte strategie, maar ook menseninzicht en gezond verstand.
Michaël Verbeeck

Sociale media optimaliseren

Geen enkel bedrijf kan nog om de sociale media heen. Bijna elke bedrijf doet het wel, maar slechts een minderheid doet het echt goed.
Sociale media optimaliseren

De kunst van crisiscommunicatie

Het crisismanagementplan van Farm Frites was dringend aan vernieuwing toe. Het aardappelverwerkend bedrijf bouwde in de loop der jaren wel een sterk operationeel noodplan uit dat regelmatig ingeoefend en bijgeschaafd wordt, maar het communicatieve luik was ondermaats. Omdat communicatie een bedrijf maakt of kraakt, besloot Farm Frites SYNTRA Business in te schakelen.
Farm Frites

Pages