Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
6 uur
€194,21(excl. btw)
Hasselt, Pelt

Een goede presentatie hangt in de eerste plaats af van spreekvaardigheid: wat we zeggen en hoe we het zeggen is belangrijk. Technische vaardigheden rond de efficiëntie en slagkracht van een betoog worden zelden aangeleerd.

12 uur
€293,39(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt

Andere mensen kunnen overtuigen of beïnvloeden is een bijzonder nuttige vaardigheid. Het gebeurt veel te vaak dat goede ideeën of voorstellen in de prullenmand belanden, omdat ze niet goed voorgesteld worden.

24 uur
€491,74(excl. btw)
Genk T2-campus

In de moderne bouwsector is het produceren van nauwkeurige en gedetailleerde 3D bouwtekeningen essentieel.

15 uur
€392,56(excl. btw)
Genk T2-campus

Wil jij online, voor een groep of voor een mediakanaal beter leren presenteren en communiceren? Dan is deze opleiding helemaal geschikt voor jou.

12 uur
€285,12(excl. btw)
Hasselt

De wereld verandert razend snel en dus moeten ook bedrijven zich steeds opnieuw aanpassen aan deze veranderende omstandigheden. Dit loopt niet altijd van een leien dakje. Elke verandering brengt immers weerstand en spanning met zich mee.

3 uur
€100,00(excl. btw)
Hasselt

Veiligheidsdenken en veiligheidscultuur nemen in alle sectoren een prominente plaats in: de bouw, de zorg, de industrie, .... Maar die veiligheidscultuur/-denken is geen statisch gegeven, processen evolueren, mensen en hun veiligheidsgedrag veranderen.

Pages