Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

Veel bedrijven zijn op zoek naar geschoolde lassers.  Niet enkel metaalverwerkende bedrijven, maar ook bouwbedrijven, carroserie, autoproductie, machinefabrieken, constructiebedrijven...  Wie goed kan lassen heeft altijd een streepje voor. 

12 uur
€197,52(excl. btw)
Hasselt

Onder de noemer car cleaning hoort zowel de interne als de externe behandeling. Leer in deze korte opleiding de praktische kneepjes van car cleaning.

24 uur
€342,98(excl. btw)
Hasselt

Het wrappen van auto's is een techniek die steeds meer wordt toegepast.  Aanbrengen van folies om de auto of bestelwagen een ander uitzicht te geven, een andere kleur, een reclameboodschap... De mogelijkheden zijn zeer ruim.

Geen data beschikbaar

Common-rail is een techniek voor de inspuiting van brandstof in injectiemotoren. De nieuwste generatie common-rail systemen hebben voor de meeste technici nog heel wat geheimen.  

Geen data beschikbaar

Een juiste diagnose stellen is de eerste stap naar succes in het herstellen van een probleem.  Meten is weten, gissen is missen...

Geen data beschikbaar

Deze opleiding dient de kleine of middelgrote onderneming in staat stellen een duidelijk zelfbeeld te krijgen van de goederenflow 

Pages