Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
66 uur
€822,31(excl. btw)
Genk T2-campus

Zou je graag mensen begeleiden in hun keuze naar een nieuwe job of carrière wissel? Dan is dit de opleiding voor jou! Steeds meer mensen zoeken actief een carrière boost of switch, gaan opnieuw aan de slag na (langdurige) ziekte of vinden hun draai niet meer op de arbeidsmarkt.

21 uur
€822,31(excl. btw)
Hasselt

Deze cursus is het ideale startpunt in het domein van project management. De docent neemt je met veel enthousiasme mee door alle belangrijke project management processen en kennisgebieden.

12 uur
€285,12(excl. btw)
Hasselt

Iedereen herkent het wel: je wil dolgraag 'nee' zeggen maar zegt uiteindelijk toch 'ja'. Dit leidt tot een grote overload aan werk en je geraakt geïrriteerd. Uiteraard doe je dit om conflicten te vermijden.

2 uur
€125,00(excl. btw)
Hasselt

 

In samenwerking met Liantis bieden we jou de 'HR-updates' aan. Blijf op de hoogte van de nieuwigheden met impact op jouw HR-beleid.

 

9 uur
€227,27(excl. btw)
Hasselt

Heb je vaak chaotische dagen en komt de beoogde planning steeds opnieuw in gevaar? Tijd om aan Timemanagement te gaan doen! Leer efficiënter omgaan met tijd en krijg je werk terug onder controle. Dankzij onze cursus bekom je snel betere resultaten met een pak minder stress!

Geen data beschikbaar

Word je als bediende op een HR-afdeling dagelijks geconfronteerd met de snel veranderde regels van de sociale wetgeving? Of heb je een job binnen de personeelsdienst op het oog en wil je graag met kennis van zaken starten? Dan is dit de opleiding voor jou!

Pages