Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€351,24(excl. btw)
Hasselt

'No change without challenge'!  Om te kunnen omgaan met alle veranderingen en uitdagingen van de moderne tijd, is het belangrijk dat u als manager een stevige basis heeft. Succesvolle managers danken hun succes aan een aantal specifieke competenties.

9 uur
€252,07(excl. btw)
Hasselt

Heeft u vaak last van tijdsgebrek, teveel tijdverslinders, stress? Is uw werk vaak een bron van onrust en heeft u privé ook niet altijd alles onder controle?

15 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

Werk aan je assertiviteit in enkele krachtige lessen. Op een interactieve en ervaringsgerichte manier krijgt je tal van communicatievaardigheden onder de knie.

12 uur
€185,95(excl. btw)
Hasselt

Leid uw werknemers op tot erkend mentor en zorg mee voor een kwaliteitsinjectie in de uitstroom uit het onderwijs of help actief mee werkzoekenden bij te scholen via een stage! Bovendien geniet u hierdoor van een riante korting op de sociale zekerheidsbijdragen!

21 uur
€351,24(excl. btw)
Hasselt

Je zit vol ambitie en wilt een team, bedrijf of organisatie beter kunnen leiden of ondersteunen? Je bent ondernemend ingesteld en wilt je skills rond management nog versterken? Dan is dit de opleiding die jij zoekt!

9 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

Hoe schrijf je zakelijke mails, blogs, teksten en verslagen die toegankelijk zijn en je boodschap correct weergeven? In deze cursus leer je om op een verbindende manier schriftelijk te communiceren.

Pages