Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
18 uur
€1 650,00(excl. btw)
Hasselt

AWS, Google Cloud, Microsoft Azure... verschillende cloud-leveranciers concurreren zwaar op functies en prijzen. Met Azure presenteert Microsoft een performante cloud om applicaties te bouwen, testen, implementeren en beheren.

6 uur
€161,16(excl. btw)
Genk T2-campus

Leer je boodschap aantrekkelijk en overzichtelijk maken met Infographics. 

24 uur
€516,53(excl. btw)
Genk T2-campus

Leren programmeren zonder voorkennis? Dan is deze Boostersessies 'Programmeren met Python' de ideale start om in enkele sessies de basisprincipes van de Python programmeertaal onder de knie te krijgen.

48 uur
€549,59(excl. btw)
Genk T2-campus

AutoCAD van Autodesk is al meer dan 25 jaar wereldwijd de marktleider op het gebied van 2D en 3D CAD Design. Goede CAD-tekenaars vinden werk in een brede waaier van sectoren.

Geen data beschikbaar

Organisaties zijn zeer afhankelijk van IT om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en de behoeftes van de business te vervullen. Er is bijna geen business meer denkbaar zonder onderliggende IT.

Geen data beschikbaar

De toekomst van het bouwproces is digitaal, BIM wordt ook in België de norm. Voor elke professionele 3D Revit tekenaar is family editing een onmisbare skill. In deze cursus leert BIM-specialist Isidoor Mercken je nieuwe modelbibliotheken (families) aanmaken en aanpassen.

Pages