Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
18 uur
€462,81(excl. btw)
Hasselt, Pelt

En dan komt de vraag: 'Wil jij dit team leiden?'...  Plots word je gebombardeerd tot leidinggevende van jouw vroegere directe collega's. Gaan zij dat wel aanvaarden? Wat zijn jouw eerste stappen? Hoe begin je aan zo'n opdracht? Deze opleiding geeft je het antwoord. 

6 uur
€194,21(excl. btw)
Hasselt, Pelt

Een goede presentatie hangt in de eerste plaats af van spreekvaardigheid: wat we zeggen en hoe we het zeggen is belangrijk. Technische vaardigheden rond de efficiëntie en slagkracht van een betoog worden zelden aangeleerd.

18 uur
€404,96(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt, Pelt

Je zit vol ambitie en wilt een team, bedrijf of organisatie beter kunnen leiden of ondersteunen? Je bent ondernemend ingesteld en wilt je skills rond management nog versterken? Dan is dit de opleiding die jij zoekt!

6 uur
€181,82(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt, Pelt

Leer omgaan met druk, stress en angst zowel onder 'normale' werkomstandigheden als in tijden van grote veranderingen en crisissen.

 

12 uur
€322,31(excl. btw)
Genk T2-campus, Hasselt, Pelt

Als teamverantwoordelijke voor een groep arbeiders wordt er van u verwacht dat u uw medewerkers niet alleen duidelijke instructies geeft, maar ook motiveert en leidt. Dagelijkse situaties op de werkvloer beheersen als leidinggevende vereist de nodige vakkennis.