Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
33 uur
€743,80(excl. btw)
Genk T2-campus

In de geavanceerde cursus leert de cursist hoe een domotica toepassing volgens de KNX standaard moet gerealiseerd en geprogrammeerd worden. De opleiding bestaat zowel uit theorie als uit praktijk.

6 uur
€185,95(excl. btw)
Antwerpen, Hasselt

Vertel de échte verhalen rond je product op een manier die inspireert, boeit en een echte band opbouwt. Stap af van de ongeïnspireerde promopraatjes.

Broodjeslunch en drank is inbegrepen

12 uur
€450,41(excl. btw)
Hasselt

Ben ik met mijn bedrijf nog op de juiste manier bezig?  Heb ik nog een doel?
Evolueert mijn bedrijf nog op de juiste manier? 
Hoe start ik een nieuwe afdeling of productlijn op en ga ik om met de verschillende valkuilen? Heb je aan alles gedacht?

30 uur
€326,45(excl. btw)
Genk T2-campus

De CAD-software van Inventor® biedt hoogwaardige tools voor werktuigbouwkundig 3D-ontwerp, documentatie en productsimulatie. Werk efficiënt met een krachtige combinatie van parametrische, directe, vrije en op regels gebaseerde ontwerpmogelijkheden.

18 uur
€322,31(excl. btw)
Genk T2-campus

Je kan al basispublicaties zoals advertenties, brochures, naamkaartjes of nieuwsbrieven opmaken. Aanvullend loodst deze gevorderdencursus Indesign je door de verschillende interactieve publicatiemethodes.

30 uur
€533,06(excl. btw)
Genk T2-campus

In onze boostersessie 'Programmeren in C#' leer je in enkele sessies met deze populaire programmeertaal object-georiënteerd programmeren voor desktop- en serverapplicaties én mobiele apparaten

Pages