Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
Geen data beschikbaar

De opleiding dronepiloot klasse 1 België: matig tot hoog risico met vluchthoogte tot max 90m AGL en drone met MTM max 150 kg.

Geen data beschikbaar

Zoef jij met jouw drone sneller doorheen het Belgisch luchtruim dan een F-16? Kom dan vliegensvlug naar SYNTRA's droneport, want in de bedrijfswereld liggen nog heel wat professionele opdrachten voor het rapen! The sky is the limit.

Geen data beschikbaar

De warmtepomp installeren is één, dit kan je als monteur. Ze daadwerkelijk inbedrijf nemen is iets anders. Tijdens deze opleiding komen alle stappen aan bod die tijdens de indiensttreding van het warmtepompsysteem dienen doorlopen te worden.

Geen data beschikbaar

Trek je overal maar aan en breng je persoonlijke beschermingsmiddelen mee! In deze opleiding leer je vooral de praktijk, geen lange saaie theorie lessen, hier gaan we het DOEN. Hardsolderen is een kunst, in 4 sessie proberen wij u deze kunst aan te leren.

Geen data beschikbaar

U bent CV installateur en sluit al af en toe een warmtepomp aan? Ben je zeker dat alles volgens de regels van de kunst aangesloten is? Ben je wettelijk in orde?

Geen data beschikbaar

Wilt u luchtdichtheidstesten of zogenaamde Blowerdoormetingen uitvoeren? Of u doet dit reeds, maar u heeft nog geen bewijs van bekwaamheid ter zake.  Dan is dit de opleiding die u zoekt.

Pages