Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
Geen data beschikbaar

Iets bestellen in het Frans lukt je al aardig, maar valt de conversatie daarna stil? Dan is deze taalcursus Frans 2 de oplossing. In 14 sessies frissen we je taalkennis op, zodat je vlot conversaties in het Frans kan houden.

Geen data beschikbaar

Frans 3 borduurt verder op Frans voor beginners en Frans 2. In deze cursus ligt de nadruk op het voeren van vloeiende (professionele) gesprekken. Frans is de voertaal tijdens de les, waar het taalgebruik in heel wat reële werksituaties in het Frans worden geoefend.

 

Geen data beschikbaar

Engels is een echte wereldtaal. In een wereld die steeds verder globaliseert, is het voor iedereen van belang om andere talen te kunnen spreken. Met een stevige basis Engels op zak ben je bijna overal ter wereld verstaanbaar.

Geen data beschikbaar

English 2 is a continuation of the concepts learned in English for beginners. Using good grammar, correct tense and proper intonation are only a few of the points that are covered in English 2.

Geen data beschikbaar

Engels 3 borduurt verder op Engels 2. Hier ligt nog nadrukkelijker de klemtoon op het voeren van een gesprek. Dit gerelateerd aan het professionele leven, verkoop en klantenservice.

Geen data beschikbaar

Met Duitsland als dichte buur hebben we heel wat (zakelijke) conversaties in het Duits. Een sterke basiskennis van de Duitse taal helpt je om te converseren met onze grootste handelspartner!

Pages