Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
15 uur
€289,26(excl. btw)
Genk T2-campus

Organisaties zijn zeer afhankelijk van IT om hun bedrijfsdoelstellingen te behalen en de behoeftes van de business te vervullen. Er is bijna geen business meer denkbaar zonder onderliggende IT.

12 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

Data zit in vele gevallen gevat in relationele databanken : website gegevens, CRM gegevens, ERP gegevens,.... Heb je al wat basiskennis van SQL maar wil je hiermee een stap verder gaan? Dan is deze opleiding iets voor u.

6 uur
€119,83(excl. btw)
Genk T2-campus

Draaitabellen (pivot tables) in Excel zijn een zeer krachtige tool om - kleine tot zeer grote - gegevenslijsten en tabellen te analyseren, overzichten en rapporten te maken van de gegevens die u wil zien, en deze te visualiseren met draaigrafieken.

6 uur
€119,83(excl. btw)
Genk T2-campus

Excel heeft vandaag standaard meer dan 600 ingebouwde formules. Wat doe je er mee? Hoe versnellen ze je workflow? Welke zijn handig voor mij? In deze opleiding komen de meest gebruikte functies en formules met de nodige uitleg aan bod.

36 uur
€595,04(excl. btw)
Genk T2-campus

AutoCAD van Autodesk is al meer dan 25 jaar wereldwijd de marktleider op het gebied van 2D en 3D CAD Design. Bij SYNTRA hebben we een topteam van ervaren CAD-docenten die je meteen wegwijs maken in deze geavanceerde ontwerp- en engineeringsoftware.

6 uur
€119,83(excl. btw)
Genk T2-campus

Tijdens deze opleiding, leer je hoe je data in Excel omvormt tot heldere en bruikbare rapporten.

Pages