Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
30 uur
€491,74(excl. btw)
Genk T2-campus

Het eenvoudigste en veruit meest populaire platform om moderne, professionele websites te bouwen. Leer in een handomdraai met deze prachtige websitebouwer werken!

 

18 uur
€297,52(excl. btw)
Genk T2-campus

Na onze basisopleiding SketchUp heb je alle tekentools onder de knie en ben je in staat simpele tot complexere modellen te tekenen. In deze SketchUp voor gevorderden gaan we een flinke stap verder. Je leert op een systematische en logische manier werken en je modellen opwaarderen en presenteren.

15 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

De globale doelstelling van deze opleiding is dat een cursist met een redelijke basiskennis van Excel nieuwe functies leert kennen, op een efficiëntere manier leert werken, andere functionaliteiten onder de knie krijgt en Excel leert beheren en instellen naargelang zijn eigen voorkeuren.

18 uur
€297,52(excl. btw)
Genk T2-campus

Deze basisopleiding verruimt je inzicht in de verschillende componenten van project management en Prince 2; Project Management en Prince 2 processen, componenten en technieken. De verschillende onderdelen van de cursus worden telkens afgesloten met een quiz.

2 uur
€0,00(excl. btw)
Hasselt

Kleine en middelgrote bedrijven dreigen de datatrein te missen. De Universiteit Gent waarschuwde er in 2015 al voor en vijf jaar later lijkt dit voor vele bedrijven een feit.

15 uur
€243,80(excl. btw)
Genk T2-campus

Kan je geen rij van een kolom onderscheiden? Dan zijn deze introductiesessies Excel - basis perfect voor jou! Excel is als spreadsheetprogramma niet meer weg te denken uit zowel ons privé als professionele leven.

Pages