Alle opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen georganiseerd worden op maat van uw bedrijf
Neem hier contact op met uw opleidingsadviseur.
120 uur
€2 603,31(excl. btw)
Hasselt

Laat collega's profiteren van jouw expertise in preventie en welzijn. Deze enorm belangrijke functie is onmisbaar voor het welbevinden van alle werknemers en werkgevers.

6 uur
€185,95(excl. btw)
Antwerpen, Hasselt

Vertel de échte verhalen rond je product op een manier die inspireert, boeit en een echte band opbouwt. Stap af van de ongeïnspireerde promopraatjes.

Broodjeslunch en drank is inbegrepen

12 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt

In de huidige tijden is het van groot belang een juist en correct idee te hebben wat de financiële toekomst brengt. Deze opleiding gaat dieper in op het belang van budgettering en forecasting als financiële vertaalslag van de ondernemingsstrategie.

6 uur
€243,80(excl. btw)
Hasselt

Leidinggeven is in de afgelopen jaren sterk veranderd : van pure 'machtspositie' naar een meer coachende rol. Leer de juiste tips en tricks om dit toe te passen.

18 uur
€1 700,00(excl. btw)
Hasselt

Ben je een IT professional, en wil je beter begrijpen hoe je veerkrachtige, veilige en zeer beschikbare IT-oplossingen kunt bouwen op AWS? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

24 uur
€326,45(excl. btw)
Hasselt

Word je als bediende op een HR-afdeling dagelijks geconfronteerd met de snel veranderde regels van de sociale wetgeving? Of heb je een job binnen de personeelsdienst op het oog en wil je graag met kennis van zaken starten? Dan is dit de opleiding voor jou!

Pages