Bedrijfsopleidingen op maat

5 REDENEN VOOR EEN MAATOPLOSSING BIJ SYNTRA Business

1. Medewerkers inspireren en motiveren

Een goede opleiding geeft meer werkplezier aan uw medewerkers en is een sleutel tot succes. Goed opgeleide medewerkers zijn essentieel om als bedrijf succesvol te kunnen zijn. Zorg ervoor dat de compe-tenties van uw medewerkers blijven evolueren, mens en bedrijf groeien samen.

2. Op uw lijf geschreven

SYNTRA Business doet een grondige behoefteanalyse en maakt de opleidingsinhoud vol-ledig op uw maat. Locatie en timing bepaalt u zelf.

3. Match met de trainer

SYNTRA Business beschikt over een breed netwerk van trai-ners, professionals die zelf in het bedrijfsleven staan. SYNTRA Business zoekt de perfecte match tussen uw bedrijf en de trainer. Zo bent u zeker van een trainer met de juiste expertise, ervaring én passend binnen uw bedrijfscultuur.

4. Vanuit de praktijk

Trainers zijn experten met ervaring in het bedrijfs-leven. Zij werken met praktische voorbeelden en situaties die zich effectief voordoen in uw bedrijf waardoor de impact van de opleiding aanzienlijk hoger ligt.

5. Efficiënt en rendabel

Na de opleiding kunnen u en uw medewerkers de bruikbare tips makkelijk dagdagelijks toepassen. De maatopleidingen steken zo goed in elkaar, dat u kunt uitgaan van een maximale 'outcome' die u met een standaardopleiding nooit kunt bereiken.

ONZE AANPAK

ONDERNEEM. BEWEEG. GROEI.

Snelheid en wendbaarheid, zijn de nieuwe buzzwoorden voor ondernemers. In een wereld waarin technologie zich in een sneltreinvaart ontwikkelt en vernieuwt. Waarin traditionele businessmodellen omvallen en de zoektocht naar disruptie de heilige graal lijkt te zijn is er maar één route om je onderneming op KOERS te houden en te doen groeien…

WAT MAAKT EEN ONDERNEMING SUCCESVOL

Kennis, kennis en kennis, zijn de groeihefbomen voor elke onderneming. Kennis van concurrenten, kennis van de markt, kennis van eigen producten, kennis van nieuwe technologieën, kennis van innovatieve business modellen, kennis van opportuniteiten. Maar vooral de kennis van haar teams maakt een onderneming duurzaam succesvol.

SAMEN BEWEGEN

Ondernemen is continue in beweging zijn. Daarom is er nood aan een groeimindset, die zijn fundament bouwt op talentvolle medewerkers.

  • Top products: Succesvolle ondernemers hebben topproducten die klanten elke dag opnieuw verrassen. Topproducten worden bedacht en gemaakt door experten die alles en echt alles uit nieuwe technologieën persen.
  • Passionate experts: Elke onderneming heeft nood aan gepassioneerde medewerkers. Zij zijn het die mee geloven in de grote droom, die keihard werken, die focussen op het doel en die het lef hebben om te falen. Hun expertise is doorslaggevend voor kwaliteit en het succes van de onderneming.
  • Continuiteit in groei: Een ondernemer zoekt zekerheid en toekomst voor zijn bedrijf. Meer en sneller rendement uit innovaties zorgen voor een sterke positie in de markt, betere service en kwaliteit voor klanten. En een succesvolle onderneming is aantrekkelijk voor vaktalenten.
  • Happy customers: Het is belangrijk om dicht bij de klant te staan: een uniek gevoel mee te geven, dicht op de bal te spelen, voor alles authentiek te zijn en top services te leveren. De beloning zal altijd trouwe happy klanten zijn.

Ons beter leren kennen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Kom in contact met ons.

+32 (0)11303242
of
Neem nu contact met ons op