Bedrijfsopleiding Succes via Instagram

Creëer jouw succes story via Instagram

Insteek

Story telling is dé sleutel tot een waardevolle band met je klant. Auteur en spreker Simon Sinek geeft dit heel mooi weer door de ‘Why’ centraal te positioneren in zijn Gouden Cirkel. ‘Waarom’ is jullie bedrijf destijds opgericht? Vanuit welke passie werken jullie nog dagelijks om jullie organisatie tot een succes te brengen?

Het social media kanaal Instagram is hét ideale kanaal om het verhaal van jouw bedrijf naar buiten te brengen. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Een dynamische Instagram feed is één van de meest krachtige tools om (potentiële) klanten te verbinden met je bedrijf. Een klant die zich verbonden voelt, zal vervolgens veel sneller in de koopmodusschieten, met omzetstijging als beloning.

Dit komt aan bod

Tijdens de opleiding ‘Succes via Instagram’ krijg je de nodige tools, tips & tricks aangereikt om een dynamisch Instagram-kanaal op te zetten en te beheren, meteen toepasbaar voor jouw bedrijf. Verder wordt er uitgelegd hoe je extra bereik kan creëren door middel van adverteren via Instagram.

Wacht niet langer, schrijf je in & maak voortaan écht connectie met je klant.
Your customer will love it!