SEO copywriting

Leer beter scoren in de organische zoekresultaten

Insteek

Miljoenen klanten zoeken dagelijks op Google en Bing naar producten en diensten. Daarbij is het niet alleen belangrijk dat de teksten op de website goed geschreven zijn. Wegpagina's moeten ook nog eens snel vindbaar zijn voor de algoritmes van deze search engines. In deze bedrijfsopleiding leren uw werknemers SEO-vriendelijke teksten schrijven die aansluiten bij het zoekverkeer en de (on)geschreven regels van de zoekmachineoptimalisatie.

Doel van de bedrijfsopleiding

In deze business training gaan we dieper in op Search Engine Optimization. De deelnemers ontdekken waarom sommige webpagina's en bedrijven als het ware altijd ‘aan de top’ staan. Ze leren ook teksten schrijven die SEO-vriendelijk zijn en een grote kans hebben om bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen.

Dit komt aan bod

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, je medewerkers en onderneming. Een greep uit het lespakket:

  • Hoe je vlot en SEO-vriendelijk schrijft
  • Relevante posts: content die aansluit bij het zoekverkeer
  • Factoren die positie in zoekresultaten beïnvloeden
  • ...

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. De inhoud van de opleiding kan aangepast worden aan specifieke sectors en domeinen zoals vastgoed, HR... Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen sales, marketing & communicatie binnenkort bij onze coaches van start gaan.