Public Speaking

met meer impact en minder zenuwen voor een groep spreken

Insteek

Helaas, het is een fabeltje: een goede voorbereiding redt je niet van plankenkoorts. Met wat stress op de juiste plek verlies je zo de draad èn je publiek. Daarom is het dus van essentieel belang dat zowel jij en jouw medewerkers weten hoe ze een groep mensen kunnen overtuigen. 

Doel van de bedrijfsopleiding

Na deze business training hebben de deelnemers de juiste tools in handen om succesvol voor een groep mensen te spreken. Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming.

Dit komt aan bod

Acteur en business docent Rashif El Kaoui weet als geen ander dat het kweken van een veilige mindset de sleutel tot succes houdt. Aan zo’n mindset moet je werken. Het is een melange van gewenning, methodische zelfcontrole en overgave. En het goede nieuws? Je kan hier gewoon op oefenen.

  • Samen met Rashif ga je je plankenkoorts tot op de nerf ontleden. Als de oorzaak van je onwennigheid of schroom open en bloot voor je ligt, kan je er namelijk gemakkelijker tegen strijden. Er zijn heel wat efficiëntere methodes dan je publiek in hun ondergoed voorstellen…
  • Als je er uiteindelijk staat en je verliest je woorden, dan moet je je natuurlijk zonder veel poeha zien te redden. In deze sessies word je daarom gedrild in de kunst van de improvisatie. Ervaring als stand-up comedian niet nodig.
  • Ten slotte moet je een publiek kunnen lezen. Een toehoorder die in slaap valt is best een eenduidig signaal, maar het is zelden zo glashelder. Je ontdekt de signalen en hoe te interveniëren. Aandacht houden is heel wat minder duur dan je denkt.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, je medewerkers en onderneming. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.