Professionele uitspraak

Ga voor een natuurlijke en professionele uitspraak

Insteek

Deskundig en betrouwbaar overkomen is voor elke werknemer en onderneming van essentieel belang. Een gebrekkige uitspraak tast niet alleen je professionele persona aan, maar kan business gesprekken ook flink doen stuiken. Met deze bedrijfstraining vermijd je spraakobstakels wanneer je belangrijke gesprekken voert en/of een relatie wilt opbouwen.

Doel van de bedrijfsopleiding

In deze training zet je in op een vloeiende en au naturel uitspraak. Het doel is daarbij niet om puntgaaf en afgelikt te klinken, maar wel om een manier van te spreken te vinden die je gesprekken geen duimbreed in de weg legt, je toelaat vlotter en vloeiender te spreken èn het aangenaam maakt om naar je te luisteren. Je coach oefent spreekstrategieën met je in die je meteen kan inzetten. Na afloop van deze training spreek je resoluter en met meer zelfvertrouwen in je doeltaal.

Aanpak

Oefening is al wat de klok slaat. In dit traject zal je daarom met behulp van drills, simulaties en interactieve oefeningen je nieuwe vaardigheid binnenhalen. Dit programma kan je laten inrichten naargelang de grote wereldtalen. Je kan deze training one to one of in groep organiseren. Indien in groep is 6 personen het maximum aantal deelnemers.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, je medewerkers en onderneming. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.