Pressuremanagement

Duurzaam omgaan met werkdruk en stress

Insteek

Een constante hoge werkdruk kan voor veel werknemers een dubbeltje op zijn kant zijn. Daarom is het van essentieel belang dat medewerkers leren op een consequente en duurzame manier onder (wisselende) druk te blijven functioneren. Deze bedrijfstraining heeft als doel jou, je medewerkers en onderneming tools aan te reiken om op een duurzame manier met druk en resulterende stress om te gaan.

Doel van de bedrijfsopleiding

Na deze bedrijfsopleiding zijn de deelnemers in staat om hun eigen stressniveaus onder controle te krijgen door prikkels in kaart te brengen en te begrijpen wat ze doen. Dit houdt in: kordaat te werk gaan wanneer de werkdruk oploopt, assertief communiceren als je stress overneemt van derden en de technieken in de vingers hebben om jezelf te motiveren.

Dit komt aan bod

  • Stressniveaus en stressinvloeden herkennen
  • Strategieën in de vingers hebben om een doordachte werkbalans te bewaren
  • Inzicht hebben in persoonlijke stresstriggers
  • Doelmatig en constructief in team werken en herkennen welke teamleden wanneer en door wat getriggerd zijn
  • ...

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van jou, je medewerkers en onderneming. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.