Bedrijfsopleiding Pitching

Breng je ideeën en gedachten helder, inspirerend en overtuigend over

Insteek

Of je nu tegen een klant, verantwoordelijke of collega spreekt. Wie zijn ideeën kort en krachtig kan pitchen, is een stap dichter bij zijn/haar succes. Hebben jij en jouw medewerkers moeite met ideeën, soms bijzonder complexe, in twee of drie minuten uit te leggen? Hoe kan je een toehoorder of publiek in die korte tijd enthousiasmeren of overtuigen? Waarom slagen sommige sprekers erin hun publiek in enkele seconden warm te krijgen?

Doel van de bedrijfsopleiding

In deze interactieve opleiding leer je professioneel pitchen. Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming. De opleiding richt zich tot de drie hoofdbestanddelen van een goede pitch:

  • Vooreerst, een lichaamshouding in functie van je boodschap. Dan bestudeer je dynamisch stemgebruik.
  • Je onderzoekt welke elementen voorop staan om te blijven boeien.
  • Dankzij oefening in eutonie, leer je bovendien je stem beter gebruiken en met meer draagkracht spreken.
  • Ten slotte focus je op de inhoud van je boodschap; de stijl, de selectie van informatie en hoe je mensen helpt onthouden.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Nieuw: het is mogelijk om de opleiding 100% digitaal in een online leerplatform te laten verlopen. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen?Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.