Persoonlijkheidsanalyse met DISC

Breng persoonlijkheidsprofielen van anderen in kaart

Insteek

Met het DISC model breng je het persoonlijkheidsprofiel van anderen geheel in kaart. In het model worden mensen vooreerst gecategoriseerd volgens de kwadranten Dominant, Invloedrijk, Stabiel en Consciëntieus. Mits die conclusies worden accenten gelegd naargelang de intensiteit waarmee iemand tot een bepaald kwadrant behoort. Omdat het niet afdoet aan de complexiteit van de menselijke aard en gradaties in persoonlijkheden erkent, wordt het DISC model wereldwijd in organisaties gebruikt.

Interessant voor

Managers, HR-medewerkers, loopbaancoaches...

Uw resultaat

Na deze bedrijfsopleiding geef je met DISC een kickstart aan de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Je zal het een stuk eenvoudiger vinden om te werken aan onderlinge communicatie. Als je inzicht hebt in persoonlijkheidsprofielen doorzie je namelijk sneller de oorzaak van een conflict. Je leert jouw medewerkers deze verschillen te waarderen. De effectievere samenwerking die het resultaat is van al deze inzichten, die krijg je er gratis bij.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.