Mentoropleiding

Succesvol interne opleidingen organiseren

Insteek

Nieuwkomers lopen zonder de juiste begeleiding niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk in een bedrijf verloren. Met een goede mentor en/of interne opleiding krijg je nieuwe medewerkers meteen mee met de zaak. Het doorgeven van bedrijfskennis en opgedane ervaring vraagt een duidelijke aanpak. Deze bedrijfsopleiding heeft als doel ervaren medewerkers te coachen in de rol van mentor en hen mee te geven hoe ze hun kennis het beste doorgeven.

Uw resultaat

Deze bedrijfsopleiding stelt ervaren medewerkers in staat om als mentor hun kennis en expertise op een gestructureerde manier over te brengen aan nieuwkomers in het bedrijf. We gaan dieper in op de organisatie en het belang van kennisoverdracht, samenwerking en het onthaal van nieuwe collega's, stagiairs of leerlingen.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. De inhoud van de opleiding kan aangepast worden aan specifieke sectors en domeinen zoals bouw, vastgoed, HR... Wil je liever een kant-en-klare opleiding waaraan jij en/of jouw werknemers kunnen deelnemen? Ontdek hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.