Bedrijfsopleiding Japan conduct training

Omgangsvormen om succesvol zaken te doen

Japan conduct training

Insteek

Werk jij al met Japanners en vind je het soms een beetje moeilijk om mekaar te begrijpen? Of ga je binnenkort met Japanners werken en wil je graag enkele aanknopingspunten over het land, de maatschappij en de Japanse bedrijfswereld?

In de workshop “Werken met Japanners”, zetten we deze aanknopingspunten op de kaart zodat je inzicht krijgt in een maatschappij die zo verschillend is van de onze. We gaan samen op ontdekkingstocht in de wereld van de tradities en de dagelijkse gewoontes. We gidsen je ook door het Japanse bedrijf met al haar codes heen. En “last but not least” zal je inzicht verwerven in hoe de taal in elkaar zit. Logischer dan je vermoedt en zonder uitzonderingen.

Om op de meest elementaire manier te kunnen communiceren, bieden we ook een extra workshop “Survival Kit Japans” aan. Je zal Japanse sleutelzinnen niet alleen leren zeggen maar ook leren bouwen om zelfstandig te kunnen functioneren. Op het einde van deze workshop kan je je voorstellen, de weg uitleggen aan Japanse collega’s, met hun uit eten gaan,… De drempel voor deze interactieve taalles is niet hoog want we gebruiken ons alfabet en niet het Japanse schrift. Bovendien is Japans een gemakkelijke taal qua uitspraak. Wel leer je enkele praktische Japanse tekens (kanji) op borden herkennen bv: metro, ingang, uitgang, trekken, duwen.