Bedrijfsopleiding HACCP

Verbeter de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen en productieprocessen

Insteek

De permanente aandacht en het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van voedingsmiddelen en de productieprocessen is een belangrijk aandachtspunt voor de voedingsindustrie. Elke voedselproducent is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit en de veiligheid van de voedingsmiddelen. Deze bedrijfsopleiding focust zich op verantwoordelijken voor het productieproces en leert hen de basisprincipes van HACCP in het productieproces te implementeren.

Doel van de bedrijfsopleiding

Deze opleiding wordt op maat aangeboden. Onze opleidingscoaches stellen het lesprogramma samen op basis van de voorkennis en noden van uw werknemers en onderneming. Na deze opleiding kennen de deelnemers de basisprincipes van HACCP en weten ze hoe ze dit kunnen implementeren in de dagdagelijkse werking van het bedrijf.

Doelgroep

Iedereen die met levensmiddelen moet omgaan of tewerkgesteld in bepaalde levensmiddelensector.

OPLEIDING OP MAAT OF KANT EN KLAAR?

Deze opleiding op maat wordt door onze opleidingsadviseurs aangepast op de voorkennis en noden van u, uw medewerkers en onderneming. De cursus kan volledig naar uw wensen ontwikkeld worden. Nieuw: het is mogelijk om de opleiding 100% digitaal in een online leerplatform te laten verlopen. Wil u liever een kant-en-klare opleiding waaraan u en/of uw werknemers kunnen deelnemen? Bekijk hier welke opleidingen binnenkort bij onze coaches van start gaan.